ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΟΝΤΩΝ Beril!

Οι λέβητες ιόντων αποτελούν ένα πρωτοποριακό προϊόν με πολύ υψηλή απόδοση που αγγίζει το 100% καθώς η θέρμανση του νερού δεν γίνεται επαγωγικά όπως σε άλλες μορφές θέρμανσης αλλά μέσω ηλεκτροδιέγερσης των μορίων του νερού. Ο λέβητας ιόντων είναι απλός στη λειτουργία, ασφαλής και αποτελεί από τους πιο αξιόπιστους τρόπος θέρμανσης - σε ιδανικές περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μεγάλο κόστος συντήρησης για δεκαετίες.

Η Διέξοδος Τεχνική είναι ένας από τους επιλεγμένους εισαγωγείς του λέβητα ιονικής τεχνολογίας BERIL. Τα προϊόντα της BERIL ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό για την υψηλή τους ποιότητα και τα υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας. Τα μονέλα που διατίθενται μπορούν να καλύψουν από τις ανάγκες θέρμανσης ενός διαμερίσματος μέχρι και όλες τις ενεργειακές ανάγκες μιας μεγάλης μονάδας όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλπ...

ION BOILERS BERIL

Η BERIL με γνώμονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αφιέρωσε χρόνο για την εξέλιξη των προϊόντων της, επενδύοντας στην αντοχή, στην υψηλή ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια. Ο συνδυασμός της ψηφιακής τεχνολογίας με τους λέβητες ιόντων προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα.

THERMAL TRANFER BERIL V.I.P.

Στον θερμομεταφορέα BERIL V.I.P. περιέχονται ειδικά πρόσθετα που επιβραδύνουν τη διαδικασία διάβρωσης των μετάλλων, εμποδίζουν την καταστροφή των φλαντζών (καουτσούκ, teflon, paronit, κ.λ.π.) και αποτρέπουν τον σχηματισμό λεβητολίθου στις επιφάνειες ανταλλαγής θερμότητας.

INSTALLATION BERIL BOILER

Εδώ θα βρείτε οδηγίες και επισημάνσεις για την σωστή εγκατάσταση και χρήση του λέβητα ιόντων BERIL. Το παράδειγμα εγκατάστασης περιγράφει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την αποτελεσματική θέρμανση μιας 3οροφης κατοικίας 180m2.

我在这里: 首页 BERIL公司的离子锅炉

DIEXODOS TECHNIKI

Diexodos Techniki开拓,创新新的服务和产品。

节能环保是我们最关注的!

联系我们!

SUNNYHEAT

DiexodosTechniki是希腊独家进口商SUNNYHEAT红外面板。投资SUNNYHEAT产品,节约能源

阅读更多...

离子锅炉BERIL

我们选择Beril离子锅炉进口商。经济热与最低的功耗!

阅读更多...

DUNPHY 燃烧器

对DUNPHY与轴流风机技术创新的刻录机正式经销商对高性能和大的经济!

阅读更多...