ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΟΝΤΩΝ Beril!

Οι λέβητες ιόντων αποτελούν ένα πρωτοποριακό προϊόν με πολύ υψηλή απόδοση που αγγίζει το 100% καθώς η θέρμανση του νερού δεν γίνεται επαγωγικά όπως σε άλλες μορφές θέρμανσης αλλά μέσω ηλεκτροδιέγερσης των μορίων του νερού. Ο λέβητας ιόντων είναι απλός στη λειτουργία, ασφαλής και αποτελεί από τους πιο αξιόπιστους τρόπος θέρμανσης - σε ιδανικές περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει χωρίς μεγάλο κόστος συντήρησης για δεκαετίες.

Η Διέξοδος Τεχνική είναι ένας από τους επιλεγμένους εισαγωγείς του λέβητα ιονικής τεχνολογίας BERIL. Τα προϊόντα της BERIL ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό για την υψηλή τους ποιότητα και τα υψηλά ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας. Τα μονέλα που διατίθενται μπορούν να καλύψουν από τις ανάγκες θέρμανσης ενός διαμερίσματος μέχρι και όλες τις ενεργειακές ανάγκες μιας μεγάλης μονάδας όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλπ...

ION BOILERS BERIL

Η BERIL με γνώμονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αφιέρωσε χρόνο για την εξέλιξη των προϊόντων της, επενδύοντας στην αντοχή, στην υψηλή ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια. Ο συνδυασμός της ψηφιακής τεχνολογίας με τους λέβητες ιόντων προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα.

Read More...

THERMAL TRANFER BERIL V.I.P.

Στον θερμομεταφορέα BERIL V.I.P. περιέχονται ειδικά πρόσθετα που επιβραδύνουν τη διαδικασία διάβρωσης των μετάλλων, εμποδίζουν την καταστροφή των φλαντζών (καουτσούκ, teflon, paronit, κ.λ.π.) και αποτρέπουν τον σχηματισμό λεβητολίθου στις επιφάνειες ανταλλαγής θερμότητας.

Read More...

INSTALLATION BERIL BOILER

Εδώ θα βρείτε οδηγίες και επισημάνσεις για την σωστή εγκατάσταση και χρήση του λέβητα ιόντων BERIL. Το παράδειγμα εγκατάστασης περιγράφει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την αποτελεσματική θέρμανση μιας 3οροφης κατοικίας 180m2.

Read More...

You are here: Home ION BOILERS BERIL

DIEXODOS TECHNIKI

Diexodos Techniki pioneers and innovates with new services and products. Energy saving is our primary concern!

Contact Us!

SUNNYHEAT

Diexodos Techniki is the exclusive importer in Greece for the SUNNYHEAT infrared panels. Invest in SUNNYHEAT products and save energy!

Read More...

ION BOILERS BERIL

We are selected importers of Beril ion boilers. Economic heating with minimal power consumption!

Read More...

DUNPHY BURNERS

Official dealer of DUNPHY innovative burners with axial fan technology for high performance and great economy!

Read More...