ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Διαδώστε το:

energy-led

Ο φωτισμός ενός χώρου απαιτούσε πάντα ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειακών αναγκών ενός κτιρίου. Με τις σύγχρονες λύσεις φωτισμού LED, μπορείτε να περιορίσετε στο ελάχιστο την κατανάλωση που αφορά τον φωτισμό.

 Με βάση οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο υπάρχον φωτισμός θα αντικατασταθεί σταδιακά με φωτισμό νέας τεχνολογίας λαμπτήρων LED. Αρχικά αποσύρονται όλοι οι λαμπτήρες πυρακτώσεως, ακολουθούν οι λαμπτήρες αλογόνου και έπειτα οι λαμπτήρες φθορισμού.

Οι λαμπτήρες LED υπερέχουν σημαντικά έναντι άλλων τεχνολογιών και αυτό οφείλεται στη μείωσης της κατανάλωσης, στο μηδενισμό της ακτινοβολίας (θερμότητας ή άλλων μορφών), στη μεγάλη διάρκεια ζωής και στην εξοικονόμηση χώρου.

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Οι λαμπτήρες LED έχουν εξαιρετικό λόγο απόδοσης προς κατανάλωση. Σε εφαρμογές όπως οι φωτισμοί δρόμων και κοινόχρηστων χώρων, οι φωτεινοί σηματοδότες και οι φωτεινές πινακίδες σήμανσης ή ενημέρωσης, η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να φτάσει τα εκπληκτικά νούμερα του 80 με 90%. Αντίστοιχο είναι φυσικά και το ποσοστό που εξοικονομείται στις οικιακές εφαρμογές με την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Οι λαμπτήρες LED έχουν μηδενική υπεριώδη ακτινοβολία ενώ σημαντική μείωση υπάρχει καις στην εκπομπή θερμότητας αφού η παραγωγή θερμότητας των διόδων εκπομπής φωτός είναι ελάχιστη.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Η μέση διάρκεια ζωής των διόδων εκπομπής φωτός είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες ώρες λειτουργίας, ενώ μπορεί να ξεπεράσει και τις 100.000 ώρες, πάντα βέβαια σε σχέση με τους περιβαλλοντολογικούς  παράγοντες όπως είναι το περιβάλλον, τα σταθερά φορτία ρεύματος, η θερμότητα στον χώρο κ.α. Σημαντικό είναι επίσης ότι οι λαμπτήρες LED είναι  ιδιαίτερα ανθεκτικοί στους κραδασμούς.

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Χάριν στο πολύ μικρό τους μέγεθος των LED και στην δυνατότητα συνδυασμού πολλαπλών εφαρμογών και διατάξεων οι λαμπτήρες LED μπορούν να συνδυάσουν το μικρό μέγεθος, την υψηλή καλαισθησία με την επιθυμητή απόδοση και φωτεινότητα.

Η χαμηλή τάση τροφοδοσίας των λαμπτήρων LED προσφέρει υψηλή ασφάλεια στην χρήση. Η λειτουργία του είναι αθόρυβη και χωρίς ενοχλητικούς βόμβους. Η συνολική ένταση της φωτεινότητας επέρχεται άμεσα με το κλείσιμο του κυκλώματος , ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης ρυθμιστικών αυξομείωσης της έντασης (dimmers)

Η κύρια χρήση τους εστιάζεται σε λαμπτήρες λευκού φωτός αλλά διατίθενται μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μάλιστα μέσω ειδικών ελεγκτών μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές χρωμάτων ανάλογα με την διάθεση και την επιθυμία της κάθε περίστασης.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...