Κατευθυνόμενος Φωτισμός

Διαδώστε το:

Τα σώματα SUNNYHEAT™ συνδυάζουν τη Θέρμανση με τον Φωτισμό, προσφέροντας δυνατότητα σύνδεσης φωτιστικών σωμάτων απ'ευθείας στο θερμαντικό σώμα.

Αυτή η λύση είναι ιδανική για χώρους όπου η καλύτερη θέση για την τοποθέτηση της θερμαντικής μονάδας μπορεί να είναι η θέση που έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα.

Η ηλεκτρολογική σύνδεση με τα φωτιστικά σώματα γίνεται μέσω ενός δεύτερου κυκλώματος και ελέγχεται μέσω του ηλεκτρολογικού κέντρου του θερμαντικού σώματος ώστε να επιτρέπεται ο ασύρματος έλεγχος. Τα φωτιστικά σώματα ασφαλίζουν στο πάνελ με τετράγωνα παξιμάδια που είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο του σώματος και μπορούν να διευθετηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Ο φωτισμός μπορεί να ελεγχθεί μέσω του Ασύρματου Ελεγκτή ISTC.

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...