Λύσεις Φωτισμού

Εκμεταλλευτείτε το χώρο σας και τις δυνατότητες διακόσμησης που προσφέρουν τα θερμαντικά σώματα SUNNYHEAT™, συνδυάζοντας τα με συστήματα φωτισμού που ελέγχονται κεντρικά από τον ελεγκτή ISTC.

Τα σώματα SUNNYHEAT™ συνδυάζουν τη Θέρμανση με τον Φωτισμό, προσφέροντας δυνατότητα σύνδεσης φωτιστικών σωμάτων απ'ευθείας στο θερμαντικό σώμα.

Αυτή η λύση είναι ιδανική για χώρους όπου η καλύτερη θέση για την τοποθέτηση της θερμαντικής μονάδας μπορεί να είναι η θέση που έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα.

Η ηλεκτρολογική σύνδεση με τα φωτιστικά σώματα γίνεται μέσω ενός δεύτερου κυκλώματος και ελέγχεται μέσω του ηλεκτρολογικού κέντρου του θερμαντικού σώματος ώστε να επιτρέπεται ο ασύρματος έλεγχος. Τα φωτιστικά σώματα ασφαλίζουν στο πάνελ με τετράγωνα παξιμάδια που είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο του σώματος και μπορούν να διευθετηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Ο φωτισμός μπορεί να ελεγχθεί μέσω του Ασύρματου Ελεγκτή ISTC.

 Ο φωτισμός LED αποτελείται από χαμηλής κατανάλωσης σειρές LED οι οποίες συνδέονται στο πίσω μέρος του σώματος μέσω ενός ρελέ. Οι μονάδες LED μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος, κατά πλάτος ή σε όλες τις πλευρές στο πίσω μέρος του σώματος ώστε να προσφέρουν απαλό φωτισμό που διαχέεται σε όλο το χώρο. Ο έλεγχος του φωτισμού γίνεται από τον ασύρματο ελεγκτή ISTC, ο οποίος ελέγχει τον φωτισμό και την θέρμανση, προσφέροντας πλήρη και ενοποιημένο έλεγχο των συσκευών.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

  • Φωτισμός για μπάνιο σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους
  • Εστιατόρια / club
  • Μουσεία
  • Τροχόσπιτα / τροχοβίλες
  • Ταιριάζει σε σώματα οροφής ή επιτοίχια

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...