Βάσεις Στήριξης

Οι βάσεις στήριξης των θερμαντικών σωμάτων SUNNYHEAT™ επιτρέπουν την τοποθέτηση στον τοίχο ή την οροφή, με κλίση ή χωρίς, ώστε να εξασφαλίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θέρμανσης.

Βάση στήριξης Αλουμινίου που επιτρέπει στα σώματα SUNNYHEAT™ να τοποθετηθούν σε γωνία 45°, είτε οριζόντια σε τοίχους είτε κάθετα σε γωνίες δωματίων.

Κάθε σώμα διαθέτει δύο συρόμενα παξιμάδια, ενσωματωμένα σε κάθε μεριά του πλαισίου ώστε να η βάση στήριξης να τοποθετηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής.

Οι βάσεις στήριξης παρέχονται με ένα εξαγωνικό κλειδι και βίδες.

Οι βάσεις δαπέδου είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και βιδώνουν σε συρόμενα παξιμάδια που είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο των σωμάτων. Προσφέρουν βολική μεταφορά και τοποθέτηση του θερμαντικού σώματος όπου χρειάζεται.

Οι βάσεις όρθιας στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι κρατούν σταθερό το θερμαντικό σώμα είτε τοποθετηθεί σε οριζόντια είτε σε κάθετη θέση.

Ένα κυνδρικό σώμα καλύπει το κύριο μέρος της εκτεταμένης σε μήκος βίδας.

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...