ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ SUNNYHEAT!

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας εναλλακτικός, οικολογικός τρόπος θέρμανσης. Θερμαίνοντας απευθείας τα τα αντικείμενα στο χώρο, λειτουργεί ακριβώς όπως και οι ακτίνες του ήλιου, δηλαδή ζεσταίνει οτιδήποτε ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Τα συστήματα της SUNNYHEAT χρησιμοποιούνται κατά κόρον ως το βασικό σύστημα θέρμανσης κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, αντικαθιστώντας με επιτυχία τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης.

Οι λύσεις υπέρυθρης θέρμανσης τοποθετούνται εύκολα, δημιουργώντας μία υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Συγκρινόμενη με τη συμβατική θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα είναι απείρως οικονομικότερη επιτυγχάνοντας οικονομία έως και 80%. Η υπέρυθρη θέρμανση χρησιμοποιείται σήμερα σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία, κέντρα ευεξίας (spa) και γραφεία.

Η ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η υπέρυθρη ενέργεια είναι η ζεστασιά που νοιώθουμε από τις αχτίνες του ήλιου ακόμη και στις κρύες μέρες του χειμώνα. Τον χειμώνα νοιώθουμε ότι χρειαζόμαστε σακάκι όταν βρεθούμε σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία 17oC ενώ το καλοκαίρι νοιώθουμε άνετα με κοντομάνικο στην ίδια θερμοκρασία. Γιατί;

Διαβάστε Περισσότερα...

 

ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα Υπέρυθρα θερμαντικά σώματα SUNNYHEAT διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας C.E., ISO 9001 και E.M.C. τα οποία αφορούν απουσία ύποπτης ακτινοβολίας από τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης SUNNYHEAT και τα πιστοποιούν πως είναι ανεπηρέαστα από παρεμβολές πλαστών σημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας του συστήματος SUNNYHEAT βασίζεται στην επικοινωνία του ISTC έξυπνου ηλεκτρονικού ελεγκτή και του ηλεκτρονικού μέρους του σώματος υπερύθρων, που ακολουθεί μια συνεχή ρύθμιση βάσει ειδικού αλγορίθμου που αποφασίζει για τη λειτουργία του συστήματος.

Διαβάστε Περισσότερα...

Οι λύσεις υπέρυθρης θέρμανσης τοποθετούνται εύκολα, δημιουργώντας μία υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Συγκρινόμενη με τη συμβατική θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα είναι απείρως οικονομικότερη επιτυγχάνοντας οικονομία έως και 80%. Η υπέρυθρη θέρμανση χρησιμοποιείται σήμερα σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία, κέντρα ευεξίας (spa) και γραφεία.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η Διέξοδος Τεχνική είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων της SUNNYHEAT. Τα προϊόντα αυτά επιλέχθηκαν με κριτήριο την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τα υψηλά ποσοστά απόδοσης σε σχέση με αντίστοιχες λύσεις θέρμανσης. Τα πάνελ της SUNNYHEAT διατίθονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων.

 Ο φωτισμός LED αποτελείται από χαμηλής κατανάλωσης σειρές LED οι οποίες συνδέονται στο πίσω μέρος του σώματος μέσω ενός ρελέ. Οι μονάδες LED μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος, κατά πλάτος ή σε όλες τις πλευρές στο πίσω μέρος του σώματος ώστε να προσφέρουν απαλό φωτισμό που διαχέεται σε όλο το χώρο. Ο έλεγχος του φωτισμού γίνεται από τον ασύρματο ελεγκτή ISTC, ο οποίος ελέγχει τον φωτισμό και την θέρμανση, προσφέροντας πλήρη και ενοποιημένο έλεγχο των συσκευών.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

 • Φωτισμός για μπάνιο σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους
 • Εστιατόρια / club
 • Μουσεία
 • Τροχόσπιτα / τροχοβίλες
 • Ταιριάζει σε σώματα οροφής ή επιτοίχια

Τα σώματα SUNNYHEAT™ συνδυάζουν τη Θέρμανση με τον Φωτισμό, προσφέροντας δυνατότητα σύνδεσης φωτιστικών σωμάτων απ'ευθείας στο θερμαντικό σώμα.

Αυτή η λύση είναι ιδανική για χώρους όπου η καλύτερη θέση για την τοποθέτηση της θερμαντικής μονάδας μπορεί να είναι η θέση που έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα.

Η ηλεκτρολογική σύνδεση με τα φωτιστικά σώματα γίνεται μέσω ενός δεύτερου κυκλώματος και ελέγχεται μέσω του ηλεκτρολογικού κέντρου του θερμαντικού σώματος ώστε να επιτρέπεται ο ασύρματος έλεγχος. Τα φωτιστικά σώματα ασφαλίζουν στο πάνελ με τετράγωνα παξιμάδια που είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο του σώματος και μπορούν να διευθετηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Ο φωτισμός μπορεί να ελεγχθεί μέσω του Ασύρματου Ελεγκτή ISTC.

Ένα κυνδρικό σώμα καλύπει το κύριο μέρος της εκτεταμένης σε μήκος βίδας.

Οι βάσεις δαπέδου είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και βιδώνουν σε συρόμενα παξιμάδια που είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο των σωμάτων. Προσφέρουν βολική μεταφορά και τοποθέτηση του θερμαντικού σώματος όπου χρειάζεται.

Οι βάσεις όρθιας στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι κρατούν σταθερό το θερμαντικό σώμα είτε τοποθετηθεί σε οριζόντια είτε σε κάθετη θέση.

Βάση στήριξης Αλουμινίου που επιτρέπει στα σώματα SUNNYHEAT™ να τοποθετηθούν σε γωνία 45°, είτε οριζόντια σε τοίχους είτε κάθετα σε γωνίες δωματίων.

Κάθε σώμα διαθέτει δύο συρόμενα παξιμάδια, ενσωματωμένα σε κάθε μεριά του πλαισίου ώστε να η βάση στήριξης να τοποθετηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής.

Οι βάσεις στήριξης παρέχονται με ένα εξαγωνικό κλειδι και βίδες.

Η εφαρμογή "Sunnyheat Panelcontrol" για Microsoft Windows™ προσφέρει ένα νέο τρόπο χειρισμού συστημάτων SUNNYHEAT™. Η εφαρμογή απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο, λεπτό προς λεπτό, στατιστικά για την θερμοκρασία και την κατανάλωση ισχύος του συστήματος.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αναφορές για μια επιλεγμένη χρονική περίοδο ή για ολόκληρη τη σεζόν ώστε να καταγράψετε την απόδοση και την αποδοτικότητα των υπέρυθρων συστημάτων SUNNYHEAT™ στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

The Sunnyheat Panelcontrol  Windows PC program offers a separate method of control for  systems. Sunnyheat Panelcontrol displays real-time, minute by minute temperature and system power usage statististics.

Το λογισμικό συνοδεύεται από ασύρματο δέκτη και καλώδιο USB.

Δυνατότητες:

 • Ελέγξτε πολλαπλούς ελεγκτές ISTC από μία τοποθεσία
 • Ορίστε μέγιστη θερμοκρασία δωματίου / θερμαντικών σωμάτων
 • Παρακολουθείστε τη θερμοκρασία δωματίου / θερμαντικών σωμάτων
 • Θέστε χρονοδιαγράμματα θέρμανσης ανά δωμάτιο
 • Διαχειριστείτε όλες τις λειτουργίες του ελεγκτή ISTC
 • Υπολογίστε την απόδοση θέρμανσης και την κατανάλωση
 • Κλείστε ή ανοίξτε τα πάνελ
 • Κλίμακα βαθμών Κελσίου ή Φαρενάιτ

Πιθανές χρήσεις

Ξενοδοχεία, γραφεία, δημόσια κτήρια, σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, κέντρα υγειονομικής περίθαλψης, κατοικίες με πολλές μονάδες...

Ο Ανιχνευτής Παραθύρων ανιχνεύει το άνοιγμα ενός παραθύρου και στέλνει πληροφορίες στο σύστημα θέρμανσης όταν ανοίγουν εξωτερικά παράθυρα ή πόρτες.

Ενεργοποιείται όταν το μαγνητικό εξάρτημα απομακρυνθεί από τη μονάδα ελέγχου, ενημερώνοντας τον ελεγκτή ISTC ώστε να αρχίσει να αναλύει τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις.

Η οριακή θερμοκρασία δωματίου με ανοιχτά παράθυρα ή πόρτες καθορίζεται από το χρήστη στις ρυθμίσεις του ελεγκτή ISTC.

Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες AA

Ο αισθητήρας παρουσίας κατοίκων συνδιάζει αισθητήρες κίνησης και υπέρυθρους αισθητήρες. Είναι ένα προαιρετικό εξάρτημα που επικοινωνεί απ'ευθείας με το πάνελ θέρμανσης για να προσδώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στο σύστημα SUNNYHEAT™.

Ο αισθητήρας πρέπει να εγκαθίσταται σε ένα μέρος του δωματίου με ευρεία οπτική γωνία του θερμαινόμενου χώρου.

Διαστάσεις: 110mm x 95mm x 50mm (4⅜” x 3¾" x 2”)
Τροφοδοσία: 4 AA batteries

Χαρακτηριστικά:

 • Ανιχνεύει την παρουσία ή απουσία των κατοίκων σε πολλαπλά σημεία στο δωμάτιο.
 • Μειώνει την κατανάλωση του συστήματος σε Κατάσταση μη Ανίχνευσης Κατοίκων (Unoccupied Status)
 • Ευρεία γωνία ανίχνευσης

Ο ασύρματος ελεγκτής ISTC (Intelligent Saving Temperature Control) είναι απαραίτητος για την λειτουργία των σωμάτων υπερύθρων SUNNYHEAT™.

Ένας ελεγκτής ISTC μπορεί να χειριστεί πολλαπλά θερμαντικά σώματα, οποιουδήποτε μεγέθους, αναθέτοντας τον μοναδικό αναγνωριστικό του κωδικό σε κάθε μονάδα. Ο ISTC ρυθμίζει με ακρίβεια την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας των σωμάτων με βάση αναλογικούς-ολοκληρωτικούς αλγόριθμους ελέγχου.

Εύρος θερμοκρασίας: 0°C-45°C (32°F-113°F)
Διαστάσεις: 110mm x 95mm x 30mm (4⅜” x 3¾" x 1⅜”)
Διαστάσεις οθόνης LCD: 60mm x 40mm (2½” x 1½”)
Τροφοδοσία: 4 μπαταρίες AA

Διάφορες λειτουργίες:

 • Προγραμματιζόμενα χρονοδιαγράμματα θέρμανσης ανά ώρα/μέρα
 • Ορισμός κατανάλωσης σε watt ανά ώρα
 • Ορισμός της μέγιστης θερμοκρασίας της επιφάνειας των σωμάτων
 • Έλεγχος ανοίγματος-κλεισίματος των σωμάτων
 • Έλεγχος του φωτισμού (προαιρετικό)
 • Απεικόνιση της ώρας
 • Ρύθμιση απουσίας/διακοπών
 • Ασφαλής για παιδιά θερμοκρασία επιφάνειας των σωμάτων
 • Κλίμακα Κελσίου ή Φαρενάιτ

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 30cm x 150cm και μέγιστη ισχύ 1250W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 30cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 30cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 750W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Pictures, με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διαλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή μας ή τυπώστε την δική σας. Διατίθεται με πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Mirror, με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με επιφάνεια καθρέφτη και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Mirror, με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διατίθεται με επιφάνεια καθρέφτη και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Mirror, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διατίθεται με επιφάνεια καθρέφτη και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Mirror, με διάσταση 30cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 750W. Διατίθεται με επιφάνεια καθρέφτη και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Mirror, με διάσταση 30cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με επιφάνεια καθρέφτη και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Mirror, με διάσταση 30cm x 150cm και μέγιστη ισχύ 1250W. Διατίθεται με επιφάνεια καθρέφτη και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 30cm x 150cm και μέγιστη ισχύ 1250W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 30cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 30cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 750W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 30cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 500W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 30cm x 30cm και μέγιστη ισχύ 250W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Standard, με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διατίθεται με επεξεργασμένο γυαλί και πλαίσιο σε ασημί απόχρωση ή βαμμένο σε χρώματα RAL.

Σελίδα 1 από 2
ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ SUNNYHEAT

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...