ΣΟΜΠΕΣ & ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Διαδώστε το:

economic-sompeslevites

Οι σόμπες και οι λέβητες στερεών καυσίμων (βιομάζας) είναι κατάλληλοι για την καύση φτωχών καυσίμων όπως ξύλα, κάρβουνα, pellet και διάφορα πυρηνόκαρπα με οικονομία και ομαλή λειτουργία. Η ποικιλία των υλικών καύσης σας επιτρέπει να επιλέξετε το φθηνότερο υλικό που θα βρείτε στην περιοχή σας.

Σόμπες, Λέβητες - Αερόθερμα

Στην κατηγορία αερόθερμα ανήκουν οι σόμπες και οι λέβητες που χρησιμοποιούν τη ροή του αέρα για να θερμάνουν τον χώρο. Η ροή του αέρα διασφαλίζεται συνήθως μέσω ενός ηλεκτρικού ανεμιστήρα (βεντιλατέρ) ο οποίος είτε βοηθά απλά τον αέρα να εξέρθει από το θερμαντικό σώμα είτε τον διανέμει μέσω ενός δικτύου από αεραγωγούς.

Σόμπες, Λέβητες - Υδραυλικά

Οι σόμπες ή λέβητες με δυνατότητα υδραυλικής σύνδεσης, ενώνονται με το το κεντρικό σύστημα των σωμάτων θέρμανσης (καλοριφέρ) διανέμοντας θερμότητα μέσω του υδραυλικού κυκλώματος του διαμερίσματος ή του κτιρίου σας.

Σύγχρονες εφαρμογές και πλεονεκτήματα

Οι λέβητες στερεών καυσίμων είναι προϊόντα που συνδυάζουν την σύγχρονη τεχνολογία με τις παραδοσιακές ύλες καυσίμων. Ανάλογα με την κατασκευή τους μπορούν να κάψουν κάρβουνα, πετρελαϊκά υπόλοιπα (ΠΕΤ-ΚΟΚ) και πολλά άλλα υλικά που ουσιαστικά κάνουνε αυτάρκη σε καύσιμες ύλες τον κάθε παραγωγό.

Σε σχέση με τους λέβητες πετρελαίου ή φυσικού αερίου, ένας λέβητας στερεών καυσίμων όπως ο λέβητας πυρηνόξυλου αποσβένει την αξία αγοράς του σε λιγότερο από 1,5 χρόνο! Η μείωση των λειτουργικών εξόδων αγγίζει το 70% σε σχέση με έναν λέβητα πετρελαίου και το 60% σε σχέση με έναν λέβητα φυσικού αερίου!

Οι λέβητες στερεών καυσίμων οικιακής χρήσης είναι συνήθως μικτής καύσης και κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη, από 25,000 kcal/h μέχρι 210,000 kcal/h. Προσαρμόζονται εύκολα στην υπάρχουσα εγκατάσταση και μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης: μονοσωλήνιο, δισωλήνιο, επιδαπέδιο με ανοικτό ή κλειστό δοχείο διαστολής.

Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα του λέβητα στερεών καυσίμων είναι τα εξής: μεγάλη απόδοση με όλους τους τύπους στερεών καυσίμων, ελάχιστο και εύκολο καθάρισμα, οικολογική λειτουργία και εύκολη μετατροπή για αλλαγή καυσίμου. Επενδύοντας σε ένα λέβητα στερεών καυσίμων μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ζεσταίνετε το χώρο σας χωρίς να εξαρτάστε από τις ανατιμήσεις του πετρελαίου!

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΜΠΕΣ & ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...