ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΙΡΙΟ

Η Διέξοδος Τεχνική παρέχει σύγχρονες κατασκευαστικές μεθόδους και ολοκληρωμένες λύσεις αναβάθμισης υφιστάμενων κτιρίων για να ανταποκρίνονται σε υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές.  Κατασκευάζοντας ένα πράσινο κτίριο μειώνετε την ενέργεια που απαιτείται για θέρμανση ή ψύξη έχοντας άμεσο οικονομικό όφελος.

Αποκτήστε και εσείς Πράσινη Κατοικία ή Πράσινο Κτίριο με λύσεις όπως βιοκλιματικά, θερμομόνωση, συστήματα σκίασης και τεχνολογίες οικονομικού φωτισμού, θέρμανσης και ψύξης. Στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνονται η ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων και η έκδοση οικοδομικών αδειών.

green-bioclimatic

Τα βιοκλιματικά κτίρια ενσωματώνουν τεχνολογικές καινοτομίες με σκοπό την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης στο ελάχιστο. Η κατάλληλη μελέτη εξασφαλίζει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο.

green-upgrade

Αναβαθμίζοντας ενεργειακά το κτίριο επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση στα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Η Διέξοδος Τεχνική προσφέρει σύγχρονες λύσεις σε τιμές προσιτές, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες κάθε κτιρίου.

green-insulation

Η ενισχυμένη θερμομόνωση, εσωτερική ή εξωτερική αποτελεί το πιο βασικό και κρίσιμο βήμα στην ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου. Με την εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων θερμομόνωσης επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας μεγάλης κλίμακας για θέρμανση και ψύξη.

green-shading

Τα συστήματα σκίασης μπορούν να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σε συνδυασμό με τους κατάλληλους αυτοματισμούς διαμορφώνουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους χώρους σας, σε κάθε περίοδο του χρόνου.

green-inspection

Η ενεργειακή επιθεώρηση αφορά την εκτίμηση των πραγματικών καταναλώσεων ενέργειας σε ένα κτίριο, των παραγόντων που τις επηρεάζουν, καθώς και τις μεθόδους βελτίωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο αυτό.

green-permits

Αναθέστε μας την έκδοση της Οικοδομικής σας Άδειας για εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας και αφήστε σε εμάς τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την έγκριση της.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...