ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η Διέξοδος Τεχνική σας προσφέρει σύγχρονες λύσεις Οικονομικής Θέρμανσης. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν όλα τα εξελιγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά δίνοντας σας τη δυνατότητα να επενδύσετε σε μειωμένα έξοδα θέρμανσης αλλά και σε τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν υπέρυθρη θέρμανση με τα πάνελ της SUNNYHEAT, τους λέβητες ιόντων της BERIL, συστήματα θέρμανσης με αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιοθερμικά συστήματα και λέβητες στερεών καυσίμων.

economic-sunnyheat

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας εναλλακτικός, οικολογικός τρόπος θέρμανσης. Τα συστήματα της SUNNYHEAT χρησιμοποιούνται κατά κόρον ως το βασικό σύστημα θέρμανσης κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, αντικαθιστώντας με επιτυχία τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης.

economic-inflectors

Τα παράθυρα αποτελούν τα πιο αδύνατα σημεία στον έλεγχο της θερμοκρασίας σε ένα κτίριο. Οι ανακλαστήρες θερμότητας παραθύρων συγκρατούν μέσα στο κτίριο την θερμότητα τον χειμώνα και απωθούν την θερμότητα το καλοκαίρι με ένα προϊόν!

economic-sompeslevites

Οι σόμπες και οι λέβητες στερεών καυσίμων (βιομάζας) είναι κατάλληλοι για την καύση φτωχών καυσίμων όπως ξύλα, κάρβουνα, pellet και διάφορα πυρηνόκαρπα με οικονομία και ομαλή λειτουργία. Η ποικιλία των υλικών καύσης σας επιτρέπει να επιλέξετε το φθηνότερο υλικό που θα βρείτε στην περιοχή σας.

economic-fireplace

Ζεσταθείτε οικονομικά και αποτελεσματικά με τα νέας τεχνολογίας ενεργειακά τζάκια. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την θερμότητα που παράγεται κατά την καύση του ξύλου με σύγχρονα συστήματα που διαχέουν τη θερμότητα σε όλο το χώρο.

economic-dunphy

Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας εναλλακτικός, οικολογικός τρόπος θέρμανσης. Τα συστήματα της SUNNYHEAT χρησιμοποιούνται κατά κόρον ως το βασικό σύστημα θέρμανσης κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, αντικαθιστώντας με επιτυχία τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης.

economic-beril

Οι λέβητες ιόντων αποτελούν ένα πρωτοποριακό προϊόν με πολύ υψηλή απόδοση που αγγίζει το 100% καθώς η θέρμανση του νερού δεν γίνεται επαγωγικά όπως σε άλλες μορφές θέρμανσης αλλά μέσω ηλεκτροδιέγερσης των μορίων του νερού.

economic-heatpump

Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί τη δωρεάν ενέργεια του αέρα για να αποδώσει θερμότητα, αποτελώντας ιδανική λύση για οικιακή και επαγγελματική θέρμανση. Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης και τις εκπομπές CO2 και ωφεληθείτε εσείς αλλά και το περιβάλλον.

economic-floor

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σας εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε ολόκληρο το σπίτι σας, απαλλάσσοντας τους χώρους από τα αντιαισθητικά και ενεργοβόρα θερμαντικά σώματα και μονάδες κλιματισμού.

economic-sunheating

Τα ηλιοθερμικά συστήματα χρησιμοποιούν την δωρεάν ενέργεια του ήλιου για να εξασφαλίσουν θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Εγκαθιστώνται εύκολα και προσφέρουν μείωση μέχρι και 80% στα έξοδα θέρμανσης.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...