ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Οικιακά συστήματα κλιματισμού

Διαδώστε το:

Η Διέξοδος τεχνική σας προσφέρει εξελιγμένες λύσεις για να καλύψετε τις ανάγκες της κατοικίας σας. Με ένα σύγχρονο σύστημα κλιματισμού εξασφαλίζετε τη Θέρμανση, τον Κλιματισμό, το Ζεστό Νερό χρήσης, και τον Καθαρό Αέρα του σπιτιού σας!

ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Οι αντλίες θερμότητας της Διέξοδος Τεχνική μπορούν να θερμάνουν αποτελεσματικά το σπίτι σας, και όχι μόνο. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση για οικιακή θέρμανση και ζεστό νερό. Ολόκληρο το σύστημα αντλίας θερμότητας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες, για ακόμα υψηλότερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Απολαύστε ιδανικό κλίμα μέσα στο σπίτι σας με τα ολοκληρωμένα συστήματα της Διέξοδος Τεχνική, που θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω. Οι καλαίσθητες εσωτερικές μονάδες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από απλή θέρμανση και ψύξη. Μπορούν επίσης να παρέχουν έλεγχο της υγρασίας και εξαερισμό με καθαρό αέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter και αντλίας θερμότητας στις οποίες βασίζονται τα προϊόντα μας παρέχουν άριστη εποχιακή αποδοτικότητα όλο το χρόνο.

ΔΡΟΣΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

Ο κλιματισμός δεν ψύχει απλά τον αέρα, κάνει πολύ περισσότερα: προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας, καθαρού αέρα και υγρασίας, ακόμα και καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ιδανική εσωτερική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο.  Ωστόσο, το αυξανόμενο κόστος της ενέργειας και η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον σημαίνουν ότι και ο κλιματισμός πρέπει να είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικός. Τα συστήματα κλιματισμού της Διέξοδος Τεχνική με αντλία θερμότητας παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση "όλα σε ένα" για κορυφαία απόδοση και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Επειδή το κόστος της ενέργειας αυξάνεται, ο κλιματισμός πρέπει σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικός. Οι κλιματιστικές μας μονάδες με αντλία θερμότητας είναι εξίσου αποδοτικές όσο και καλαίσθητες, με χειριστήρια σε κάθε δωμάτιο για εβδομαδιαίο προγραμματισμό και αισθητήρες παρουσίας για να περιορίζεται η κατανάλωση ενέργειας όταν δεν είναι κανείς στο σπίτι.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

Το ζεστό νερό χρήσης δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική ανάγκη. Όσο μεγάλη ζήτηση για ζεστό νερό κι αν υπάρχει στο σπίτι σας, θέλετε ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα που δεν θα επιβαρύνει ούτε την τσέπη σας, ούτε το περιβάλλον. Οι αντλίες θερμότητας τροφοδοτούνται από την θερμότητα του αέρα, μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, ώστε να έχετε ζεστό νερό χρήσης, όποτε το χρειάζεστε. Τα συστήματα ζεστού νερού χρήσης της Διέξοδος Τεχνική παράγουν ανέξοδα ζεστό νερό με θερμοκρασία έως και 55 °C (ακόμα και έως 75 °C σε ορισμένες περιπτώσεις), μειώνοντας έτσι τις δαπάνες σας για ενέργεια.

Το σύστημα αντλίας θερμότητας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες, για ακόμα υψηλότερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας είναι ζωτικός για την ποιότητα ζωής και την ευεξία μας, ειδικά στα σύγχρονα σπίτια που έχουν πολύ καλύτερη μόνωση από τα παλαιότερα. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα συστήματα καθαρισμού αέρα και εξαερισμού για κατοικίες εξασφαλίζετε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Οι λύσεις καθαρισμού αέρα που προτείνει η Διέξοδος τεχνική εκτελούν μια σειρά λειτουργίες φιλτραρίσματος, καθαρισμού και εφύγρανσης, που μπορούν να απομακρύνουν τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα, όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς και ρύπους, διευκολύνοντας την αναπνοή. Οι λύσεις εξαερισμού βοηθούν να διατηρήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας, παρέχοντας καθαρό εξωτερικό αέρα στη θερμοκρασία που θέλετε και εξισορροπώντας την υγρασία, ενώ παράλληλα απομακρύνουν τον ακάθαρτο αέρα.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...