ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Λέβητες Ιόντων BERIL

Διαδώστε το:

beril-logo-smallΗ BERIL με γνώμονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αφιέρωσε χρόνο για την εξέλιξη των προϊόντων της, επενδύοντας στην αντοχή, στην υψηλή ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια. Ο συνδυασμός της ψηφιακής τεχνολογίας με τους λέβητες ιόντων προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα.

ΡΩΣΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΟΝΤΩΝ BERIL

Η κατασκευάστρια εταιρία που φέρει το σήμα BERIL δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης πολλά χρόνια με διακρίσεις, σε περιοχές με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Η BERIL με γνώμονα πάντα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αφιέρωσε χρόνο για την εξέλιξη των προϊόντων της, στην αντοχή τους, στην υψηλή ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια. Ο συνδυασμός της ψηφιακής τεχνολογίας και της τεχνολογίας ιόντων ανοίγει νέους ορίζοντες στην οικονομική θέρμανση, με εμφανή αποτελέσματα.

Οι λέβητες ιόντων της σειράς BERIL έχουν το πιστοποιητικό της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής IEC (Γενεύη), φέρουν το σήμα CE και πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΕΝ 60335-1, EN60335-2-35, EN 55022 και EN 61000-4. Οι ευρεσιτεχνίες των BERIL, με 15 κατοχυρωμένες πατέντες, κατατάσσουν τα προϊόντα στην κορυφή και τα κάνουν μοναδικά και πολύ οικονομικά από άποψη κόστους χρήσης, με σήμα ενεργειακής κατανάλωσης Α.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΙΟΝΤΩΝ

Η εγκατάσταση του συστήματος λέβητα ιόντων BERIL είναι πολύ φθηνότερη από οποιαδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 με 2 τετραγωνικά μέτρα στον χώρο του σπιτιού σας για την εγκατάσταση του συστήματος. Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χώρος, όπως για την αποθήκευση του πετρελαίου και το ξύλο.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, διότι δεν παράγει καπνό και δεν έχει μυρωδιά όπως το πετρέλαιο. Οι ειδικοί μας χρειάζονται μόνο λίγες ώρες για να εγκαταστήσουν το σύστημα στο σπίτι σας. Θα έρθουν το πρωί και θα έχετε ζεστό σπίτι το απόγευμα.

Ο λέβητας ιόντων είναι πολύ φθηνότερος στην εκμετάλλευση σε σχέση με την θέρμανση με πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης, είτε πρόκειται για καλοριφέρ, fan coils ή θερμαινόμενο δάπεδο. Θα αντικαταστήσουμε το νερό στο σύστημά σας με τον θερμομεταφορέα BERIL V.I.P., θα συνδέσουμε τον λέβητα ιόντων BERIL και σε λίγες ώρες θα έχετε θέρμανση στο σπίτι σας .

Δεν υπάρχει καύση και κατά συνέπεια έχει αυξημένη ασφάλεια κατά τις φωτιάς, κατά των εκρήξεων και αναθυμιάσεων. Είναι μία υπερσύγχρονη πηγή θέρμανσης με μεγάλη ευκολία στην χρήση του, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα, ούτε ανεφοδιασμό.

Επιγραμματικά, τα πλεονεκτήματα αναφέρονται πιο κάτω:

 • Φθηνή εγκατάσταση
 • Πολύ μικρό μέγεθος
 • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον
 • Γρήγορη εγκατάσταση
 • Φθηνό στην εκμετάλλευση
 • Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης
 • Αθόρυβη λειτουργία
 • Δεν παγώνει το σύστημα. Οι λέβητες θερμότητας ιόντων δεν παγώνουν έως -40 ° C
 • Ασφάλεια
 • Ανεξαρτητοποίηση από τα πάγια των πολυκατοικιών
 • Είναι μία υπερσύγχρονη πηγή θέρμανσης
 • Ευκολία στην χρήση
ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΛΕΒΗΤΕΣ ΙΟΝΤΩΝ BERIL

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...