ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Αναβαθμιστείτε με τους Πρωτοποριακούς Αξονικούς Καυστήρες Dunphy...

Η DUNPHY είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή καυστήρων μονού ή διπλού καυσίμου και των σχετικών ψηφιακών μονάδων ελέγχου. Τα προϊόντα της προσφέρουν υψηλή απόδοση και καθαρή καύση για όλες τις εφαρμογές θέρμανσης ή παραγωγής ατμού.

AXIAL AIRFLOW BURNERS

Η σειρά των μονομπλόκ καυστήρων αξονικού ανεμιστήρα είναι σχεδιασμένη για χρήση με όλα τα υγρά και αέρια καύσιμα και είναι κατάλληλοι για επεξεργασία πρώτων υλών, εγκαταστάσεις καθαρισμού υδάτων, κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα...

GAS BOOSTERS

Τα Gas Boosters της DUNPHY παρέχουν μέγιστη ισχύ 75mbars και μέγιστο όγκο 1400m3/hour. Κατασκευάζονται από χυτοσίδηρο και έχουν χαμηλό θόρυβο λειτουργίας.

Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...