ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Θερμομεταφορέας BERIL V.I.P.

Διαδώστε το:

beril-thermometaforeasΘερμομεταφορέας BERIL V.I.P. αποτελεί ένα σύγχρονο θερμομεταφορέα για συστήματα θέρμανσης ειδικά σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει την καλύτερη απόδοση και τις ελάχιστες φθορές του λέβητα ιόντων BERIL.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τον προϊόντων της, η BERIL ενεργοποιήθηκε στην παραγωγή του σύγχρονου και φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού BERIL V.I.P. που βασίζεται σε γλυκόλη προπυλενίου (C3H8O2). Η προπυλενογλυκόλη USP E1520 χρησιμοποιείται και σαν συμπλήρωμα διατροφής στον τομέα των φαρμακευτικών, καλλυντικών, ζωοτροφών, αναψυκτικά, κ.λ.π.

Στον θερμομεταφορέα BERIL V.I.P. περιέχονται ειδικά πρόσθετα που επιβραδύνουν τη διαδικασία διάβρωσης των μετάλλων, εμποδίζουν την καταστροφή των φλαντζών (καουτσούκ, teflon, paronit, κ.λ.π.) και αποτρέπουν τον σχηματισμό λεβητολίθου στις επιφάνειες ανταλλαγής θερμότητας.

Χάρη στον περιβαλλοντικά φιλικό του χαρακτήρα, ο νέος BERIL V.I.P. μπορεί να χρησιμοποιείται σε σύστημα θέρμανσης διπλού κυκλώματος, όπου σε περίπτωση ενδεχομένων διαρροών μεταξύ των κύκλων της θέρμανσης και της παροχής ζεστού νερού, να συνεχιστεί η χρήση του χωρίς κίνδυνο.

Το BERIL V.I.P. έχει χαμηλότερη πυκνότητα από ό, τι η αιθυλενογλυκόλη (που χρησιμοποιείται ευρέως ως θερμομεταφορέας) και κατά συνέπεια προσφέρει ταχύτερη μεταφορά της θερμότητας προς το σύστημα θέρμανσης-καλοριφέρ. Σε αυτή την περίπτωση ασκείται μικρότερη πίεση στην αντλία του κυκλώματος, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της.

Ο θερμομεταφορέας BERIL V.I.P.  έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία σχηματισμού κρυστάλλων (πάγωμα) στους -30 °C. Αυτός ο δείκτης της θερμοκρασίας δεν αλλάζει κατά τη διάρκεια αρκετών ετών χρήσης, υπό την προϋπόθεση ότι η συγκέντρωση του θερμομεταφορέα θα παραμένει αμετάβλητη.

beril-thermometaforeas-diagramma

Το γράφημα δείχνει ότι μεταξύ του σημείου έναρξης της κρυστάλλωσης και του σημείου πήξεως υπάρχει σημαντική διαφορά θερμοκρασίας. Στη διαφορά αυτή παρουσιάζονται και οι δύο καταστάσεις, φάση - υγρό και φάση - κρύσταλλοι πάγου (παγωμένος πολτός). Απουσιάζει δηλαδή η "ρήξη" της ιδιότητας του θερμομεταφορέα.

Λόγω αυτής της ιδιότητας, δεν υπόκειται σε βλάβη το σύστημα θέρμανσης κατά την απόψυξη, όπως θα συνέβαινε με τη χρήση νερού. Η τελική θερμοκρασία ψύξης του θερμομεταφορέα BERIL V.I.P. είναι -45 °C.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ BERIL V.I.P.

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...