ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Υπέρυθρη Θέρμανση SUNNYHEAT

Διαδώστε το:

logo-sunnyheat-corrected

Το SUNNYHEAT είναι το Σύστημα θέρμανσης με Υπέρυθρες με τον μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης στην αγορά σήμερα. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γερμανία, ελέγχονται και πιστοποιούνται για την υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητά τους.

Επιλέγοντας το SUNNYHEAT σαν σύστημα θέρμανσης των χώρων σας, εξοικονομείτε σημαντικό ποσό χρημάτων, συγκριτικά με συμβατικού τύπου θέρμανση (πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή υγραέριο αλλά ακόμη και από σύγχρονα συστήματα αντλιών θερμότητας).

Το σύστημα SUNNYHEAT εγκαθίσταται εύκολα, είναι φιλικό στο περιβάλλον και καλύπτεται με 10ετη εγγύηση.

Η υπέρυθρη ενέργεια είναι η ζεστασιά που νοιώθουμε από τις αχτίνες του ήλιου ακόμη και στις κρύες μέρες του χειμώνα.

Τον χειμώνα νοιώθουμε ότι χρειαζόμαστε σακάκι όταν βρεθούμε σε ένα δωμάτιο με θερμοκρασία 17 0C.

Αντίθετα το καλοκαίρι νοιώθουμε άνετα με κοντομάνικο στην ίδια θερμοκρασία του αέρα. Γιατί; Επειδή τα υπέρυθρα κύματα ζεσταίνουν τα αντικείμενα γύρω μας και αυτά με την σειρά τους ακτινοβολούν θερμότητα και ζεσταίνουν τα σώματά μας. Αντίθετα με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης που ζεσταίνουν τον αέρα, τα σώματα υπερύθρων ζεσταίνουν τους τοίχους και τα αντικείμενα. Αυτά διατηρούν την θερμότητα πολύ περισσότερο από ότι ο αέρας και την απελευθερώνουν αργά στο δωμάτιο. Έτσι οι τοίχοι μένουν στεγνοί και δεν δημιουργείται «μούχλα». Επιπλέον ο αέρας δεν ανακυκλώνεται όπως στα συμβατικά συστήματα θέρμανσης και έτσι δεν σηκώνεται σκόνη.

Ακόμη και σε μεγαλύτερους χώρους (όπως εξωτερικοί προστατευμένοι χώροι εστιατορίων, καφετεριών, εμπορικών κέντρων κλπ.) παρότι δεν έχουμε την δυνατότητα αποθήκευσης θερμότητας στους τοίχους, με την άμεση θέρμανση των ανθρώπων, επίπλων και εδάφους (όσο αυτό είναι εφικτό) επιτυγχάνονται θετικά αποτελέσματα με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ

Η υπέρυθρη θέρμανση αντίθετα με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, δεν θερμαίνει τον αέρα αλλά όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο δηλ. οροφή, τοίχους, πάτωμα και φυσικά τους ανθρώπους. Τα αντικείμενα αυτά ακτινοβολούν την θερμότητα, πίσω στον αέρα του δωματίου και επιτυγχάνεται ένα άριστο, άνετο και υγιές περιβάλλον.

Σαν αποτέλεσμα έχουμε την έλλειψη κυκλοφορίας της επιβλαβούς σκόνης και μια ισορροπημένη θερμοκρασία μεταξύ πατώματος και οροφής.

infrared-heating-comparison

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ Η ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...