ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού

Διαδώστε το:

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της Διέξοδος Τεχνική διακρίνονται για την αξιοπιστία τους και την μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Διαμορφώστε ιδανική ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον με χαρακτηριστικά όπως ο πολυζωνικός έλεγχος και ο εξαερισμός και καθαρισμός του αέρα.

Τα επαγγελματικά συστήματα θέρμανσης που προτείνει η Διέξοδος Τεχνική αποτελούν εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις που βοηθούν να ελαττωθεί η κατανάλωση ενέργειας και η επιβάρυνση του περιβάλλοντος κατά τον κλιματισμό κτιρίων κάθε είδους και μεγέθους - από εστιατόρια και γραφεία έως μεγάλα ξενοδοχεία, πολυκατοικίες και κέντρα άθλησης και αναψυχής.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Καθώς το κόστος της ενέργειας συνεχίζει να αυξάνεται, η επιλογή μιας αντλίας θερμότητας για τη θέρμανση του επαγγελματικού σας χώρου μπορεί να προσφέρει σημαντική οικονομία στο κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού, μεγιστοποιώντας τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας από τον αέρα και τον ήλιο.

Για να δημιουργήσουν ένα απόλυτα άνετο περιβάλλον μέσα στην επιχείρηση, οι επαγγελματικές λύσεις θέρμανσης της Διέξοδος Τεχνική ελέγχονται από σύστημα inverter, ώστε η θερμοκρασία των χώρων να διατηρείται σταθερή, χωρίς διακυμάνσεις. Παράλληλα, το inverter περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30% σε σύγκριση με τα κλασικά συστήματα σταθερών στροφών (χωρίς inverter).

Οι λύσεις επαγγελματικής θέρμανσης της Διέξοδος Τεχνική συνδυάζονται με συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού, αεροκουρτίνες και παροχή ζεστού νερού, δημιουργώντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση με βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και κέντρα άθλησης και αναψυχής. Όση ζέστη ή κρύο κι αν κάνει έξω, συστήματα που ελέγχονται με inverter εξαλείφουν τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Αυτό βοηθά να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας έως και 30% (σε σύγκριση με συστήματα χωρίς inverter). Στη Διέξοδο Τεχνική παρέχουμε προϊόντα βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης που ήδη πληρούν μελλοντικές προδιαγραφές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Καθώς οι οικοδομικοί κανονισμοί για τον ενεργειακό σχεδιασμό των κτιρίων γίνονται αυστηρότεροι, ο βαθμός μόνωσης ενισχύεται όλο και περισσότερο, μειώνοντας τις απαιτήσεις θέρμανσης και ψύξης των κτιρίων. Ωστόσο, ο ακάθαρτος αέρας μπορεί να παραμείνει εγκλωβισμένος και να προκαλέσει αυξημένο κίνδυνο αλλεργιών, παραμονή δυσάρεστων οσμών για μεγαλύτερο διάστημα και μεγαλύτερη υγρασία και σχηματισμό μούχλας.

Ο εξαερισμός με καθαρό αέρα απομακρύνει τον ακάθαρτο αέρα και παρέχει δωρεάν ψύξη, για ένα καθαρότερο εσωτερικό περιβάλλον. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο κεντρικό σύστημα κλιματισμού του κτιρίου για μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα. Τα συστήματα καθαρισμού αέρα που εγκαθιστά η Διέξοδος Τεχνική εκτελούν μια σειρά λειτουργίες φιλτραρίσματος, καθαρισμού και εφύγρανσης, που απομακρύνουν τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα, διευκολύνοντας την αναπνοή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ

Οι λύσεις επαγγελματικής ψύξης της Διέξοδος Τεχνική είναι κατάλληλες για διάφορες εγκαταστάσεις, από μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ έως ψυκτικές αποθήκες, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα. Είτε ψάχνετε για καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης είτε για ψύξη μεσαίων θερμοκρασιών για εφαρμογές κυμαινόμενου φορτίου, θα σας προτείνουμε λύσεις υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Εξοικονομήστε χώρο με προηγμένες λύσεις της Διέξοδος Τεχνική, ενσωματώνοντας όλες τις επαγγελματικές μονάδες ψύξης, κατάψυξης και κλιματισμού σε μία ενιαία μονάδα. Με αυτό τον τρόπο, ο χώρος που απαιτείται για την εξωτερική εγκατάσταση μπορεί να είναι έως και 60% μικρότερος.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...