ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Στη Διέξοδο Τεχνική διεξάγουμε συνεχώς έρευνα για να σας προσφέρουμε λύσεις και προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στην Εξοικονόμηση Ενέργειας. Οι λύσεις που σας προτείνουμε βασίζονται σε τεχνολογίες ώριμες και δοκιμασμένες, ικανές να ανταπεξέρθουν ακόμα και στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Καλύπτοντας όλο το εύρος των σύγχρονων τεχνολογιών, οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν συστήματα γεωθερμίας και ηλιοθερμίας, ηλιακή ψύξη, φωτοβολταϊκά συστήματα, ανεμογεννήτριες και φωτισμό LED.

energy-geothermal

Τα συστήματα γεωθερμίας συλλέγουν την αποθηκευμένη στο υπέδαφος ενέργεια με τη βοήθεια των γεωθερμικών αντλιών θερμότητας (ΓΑΘ) και εκμεταλλευόμενα τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ υπεδάφους και επιφάνειας, προσφέρουν θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.

economic-sunheating

Τα ηλιοθερμικά συστήματα χρησιμοποιούν την δωρεάν ενέργεια του ήλιου για να εξασφαλίσουν θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων. Εγκαθιστώνται εύκολα και προσφέρουν μείωση μέχρι και 80% στα έξοδα θέρμανσης.

energy-solarcooling

Τα συστήματα ηλιακής ψύξης αποτελούν ιδιαίτερα ελκυστική λύση για τον κλιματισμό χώρων, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις σε ψύξη ενός κτιρίου συμπίπτουν με την υψηλή ηλιακή ακτινοβολία. Τα συστήματα αυτά είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τόσο ως προς τα υλικά τους αλλά και ως προς τη λειτουργία τους.

energy-photovoltaics

Επενδύστε σε καθαρές μεθόδους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά στη στέγη σας ή κατασκευάζοντας ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, οι εκπομπές ρύπων μειώνονται δραματικά και εξασφαλίζετε πως η επένδυση σας θα αποφέρει σίγουρο κέρδος.

energy-windenergy

Οι σύγχρονες τεχνολογίες ανεμογεννητριών σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο την αιολική ενέργεια. Εγκαταστήστε συστήματα μικρής ή μεγάλης κλίμακας που αποτελούν συμφέρουσα λύση για την κάλυψη των ενεργειακών σας αναγκών.

energy-led

Ο φωτισμός ενός χώρου απαιτούσε πάντα ένα μεγάλο ποσοστό των ενεργειακών αναγκών ενός κτιρίου. Με τις σύγχρονες λύσεις φωτισμού LED, μπορείτε να περιορίσετε στο ελάχιστο την κατανάλωση που αφορά τον φωτισμό.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...