ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Διαδώστε το:

economic-fireplace

Ζεσταθείτε οικονομικά και αποτελεσματικά με τα νέας τεχνολογίας ενεργειακά τζάκια. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την θερμότητα που παράγεται κατά την καύση του ξύλου με σύγχρονα συστήματα που διαχέουν τη θερμότητα σε όλο το χώρο.

H Διεξοδος Τεχνική επέλεξε για εσάς Ιταλικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που ενσωματώνουν σύγχρονες τεχνολογίες με χαμηλό λειτουργικό κόστος ώστε να καλύψετε αποτελεσματικά τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Τα ενεργειακά τζάκια που διαθέτουμε προσφέρουν πλήρως ελεγχόμενη καύση υψηλής απόδοσης. Η παραγόμενη θερμότητα καθορίζεται από την κατανάλωση ξύλου ανά ώρα.

Σε σχέση με ένα παραδοσιακό ανοικτό τζάκι, το ενεργειακό προσφέρει υψηλό βαθμό απόδοσης που μπορεί να ξεπεράσει το 70% με μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση ξύλου. Μια ενεργειακή μονάδα έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθώς η καύση είναι ελεγχόμενη. Η ελεγχόμενη καύση έχει επίσης σαν αποτέλεσμα να διατηρείται καθαρή η ατμόσφαιρα της κατοικίας.

Ενεργειακά τζάκια Αερόθερμα

Τα αερόθερμα ενεργειακά τζάκια χρησιμοποιούν τη ροή του αέρα για να θερμάνουν τον χώρο. Η ροή του αέρα διασφαλίζεται συνήθως μέσω ενός ηλεκτρικού ανεμιστήρα (βεντιλατέρ) ο οποίος είτε βοηθά απλά τον αέρα να εξέρθει από το θερμαντικό σώμα είτε τον διανέμει μέσω ενός δικτύου από αεραγωγούς.

Ενεργειακά τζάκια Υδραυλικά

Τα ενεργειακά υδραυλικά τζάκια συνδέονται στο κεντρικό σύστημα των σωμάτων θέρμανσης (καλοριφέρ) διανέμοντας θερμότητα μέσω του υδραυλικού κυκλώματος του διαμερίσματος ή του κτιρίου σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερο υλικό στα συνοδευτικά έγγραφα...

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...