ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Διαδώστε το:

economic-floor

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης σας εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε ολόκληρο το σπίτι σας, απαλλάσσοντας τους χώρους από τα αντιαισθητικά και ενεργοβόρα θερμαντικά σώματα και μονάδες κλιματισμού.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση θεωρείται καινοτομία στο πεδίο των εφαρμογών θέρμανσης. Τα τελευταία τριάντα χρόνια κάνει έντονη την παρουσία της με εξελιγμένες τεχνικές μεθόδους εφαρμογής και νέα εξελιγμένα υλικά.

Η λειτουργία της ενδοδαπέδιας θέρμανσης στηρίζεται στην προσαγωγή ζεστού νερού χαμηλής θερμοκρασίας  30-45οC, σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο. Το ζεστό νερό μεταφέρει θερμότητα στον θερμομπετόν που περιβάλει τους σωλήνες και στη συνέχεια το δάπεδο ακτινοβολεί θερμότητα. Με τον τρόπο αυτό η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο επιτυγχάνοντας  τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών, ευεξίας και θερμικής θαλπωρής σε συνδυασμό με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί το καλοκαίρι να μετατραπεί σε ενδοδαπέδιο δροσισμό, απλά διοχετεύοντας κρύο νερό στο δίκτυο των σωληνώσεων, αποφεύγοντας την ψύξη με ενεργοβόρα κλιματιστικά μηχανήματα και ανθυγιεινα ψυχρά ρεύματα αέρα, θόρυβο και δυσοσμία.

 

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...