ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Βιομηχανικά συστήματα κλιματισμού

Διαδώστε το:

Οι αυξημένες απαιτήσεις σε βιομηχανικό περιβάλλον απαιτούν και εξειδικευμένες λύσεις. Στη Διέξοδο Τεχνική σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε συστήματα βιομηχανικής ψύξης και βιομηχανικού εξαερισμού που συνδιάζουν υψηλές επιδόσεις και κορυφαία ενεργειακή απόδοση.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Οι εξελιγμένες μονάδες ελέγχου παρέχουν απόλυτο έλεγχο της λειτουργίας των ψυκτικών μονάδων και σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε και να παρακολουθείτε όλα τα στοιχεία λειτουργίας του ψύκτη. Επίσης, μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε μονάδες επικοινωνίας, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης.

Οι βιομηχανικοί ψύκτες που προτείνει η Διέξοδος Τεχνική έχουν μεγάλο εύρος λειτουργίας, κατάλληλο για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Σας προσφέρουμε ένα πλήθος επιλογών καθώς και ένα μεγάλο εύρος δυναμικότητας, επιπέδων θορύβου και απόδοσης, για να δημιουργήσετε ένα σύστημα βιομηχανικής ψύξης στα μέτρα σας. Εξελιγμένες λύσεις όπως τα συστήματα παγωμένου νερού, είναι ιδανικά για την ψύξη εξοπλισμού και για βιομηχανικές εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν εξαιρετικά ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Η υψηλή ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό της εγκατάστασης είναι σημαντική για πολλές κατηγορίες βιομηχανικών κτιρίων. Για να μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια η θερμοκρασία, η υγρασία και η ποιότητα του αέρα είναι απαραίτητο ένα ευέλικτο σύστημα βιομηχανικού αερισμού, σχεδιασμένο ακριβώς για τις απαιτήσεις σας. Τα συστήματα που εγκαθιστά η Διέξοδος τεχνική σας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την ποιότητα του αέρα σε πολλαπλές ζώνες, συνδυάζοντας μονάδες σπονδυλωτού σχεδιασμού, οι οποίες διαμορφώνονται ακριβώς στα μέτρα της κτιριακής σας εγκατάστασης για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Χάρη στο σπονδυλωτό τους σχεδιασμό, οι μονάδες διαχείρισης αέρα είναι κατάλληλες για κάθε είδους εγκατάσταση, όπως νοσοκομεία, φαρμακοβιομηχανίες και εργοστάσια.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Η ολοκληρωμένη σειρά βιομηχανικών συστημάτων ψύξης που προτείνει η Διέξοδος Τεχνική είναι κατάλληλη για πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις - από μεγάλες ψυκτικές αποθήκες και μονάδες μεταποίησης τροφίμων έως μεγάλα σουπερμάρκετ και υπεραγορές. Είτε ψάχνετε για καταψύκτες βαθιάς κατάψυξης είτε για ψύξη μεσαίων θερμοκρασιών κυμαινόμενου φορτίου, η Daikin έχει μια ενεργειακά αποδοτική λύση για κάθε ανάγκη βιομηχανικής ψύξης.

Ενσωματώνοντας όλα τα επιμέρους συστήματα βιομηχανικής ψύξης σε μία ενιαία μονάδα συμπύκνωσης, το εμβαδόν της εξωτερικής εγκατάστασης μπορεί να είναι έως και 60% μικρότερο, ενώ οι άμεσες εκπομπές CO2 μπορούν να μειωθούν σημαντικά, ώστε να έχετε και μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα. Οι βιομηχανικές μονάδες συμπύκνωσης διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό με εξαιρετικά αποδοτικούς συμπιεστές, τεχνολογία inverter και προηγμένα συστήματα ελέγχου, ώστε να έχουν την κορυφαία στην κατηγορία τους ενεργειακή απόδοση, περιορίζοντας την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από το ψυκτικό σας σύστημα.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...