ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Διαδώστε το:

economic-heatpump

Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί τη δωρεάν ενέργεια του αέρα για να αποδώσει θερμότητα, αποτελώντας ιδανική λύση για οικιακή και επαγγελματική θέρμανση. Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης και τις εκπομπές CO2 και ωφεληθείτε εσείς αλλά και το περιβάλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί τη δωρεάν ενέργεια του αέρα για να αποδώσει θερμότητα και αυτό την καθιστά ιδανική λύση για οικιακή θέρμανση. Τα συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με αντλία θερμότητας παρέχουν ιδανική ζεστασιά και θαλπωρή όλο το χρόνο, ακόμα κι όταν έξω έχει παγωνιά. Με τις αντλίες θερμότητας, μειώνετε τις δαπάνες ενέργειας και τις εκπομπές CO2. Συνεπώς, ωφελούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον.

Οι Αντλίες Θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα κοινά σώματα των καλοριφέρ, καθώς αυτά απαιτούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες νερού, παρά μόνο με Fan Coils (Σώματα Εξαναγκασμένης Κυκλοφορίας αέρα) ή με Ενδοδαπέδια / Επιτοίχια Θέρμανση. Η Ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι και η πιο ενδεδειγμένη καθώς εξασφαλίζει τις βέλτιστες συνθήκες θερμικής άνεσης και επιτρέπει και την εκμετάλλευση άλλων ήπιων συστημάτων όπως οι ηλιακοί συλλέκτες. Επιπλέον είναι ιδανική για χώρους με μεγάλο ύψος καθώς αποτρέπει την θερμική διαστρωμάτωση του αέρα.

Οι Αντλίες Θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούνται με τα κοινά σώματα θέρμανσης αντικαθιστώντας τους λέβητες πετρελαίου. Το ενεργειακό κέρδος συγκριτικά με τους λέβητες πετρελαίου είναι πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού κόστους μέχρι και 75% . Επιπλέον, υπάρχει σημαντικό όφελος χώρου εφόσον δεν χρειάζεται λεβητοστάσιο και καμινάδα. Γενικά, οι Αντλίες Θερμότητας θεωρούνται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεδομένου ότι εκμεταλλεύονται ενέργεια από την φύση!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας (Α/Θ) μπορούν να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση για οικιακή θέρμανση και ζεστό νερό. Ολόκληρο το σύστημα αντλίας θερμότητας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες, για ακόμα υψηλότερη απόδοση. Απολαύστε ιδανικό κλίμα στο χώρο σας με τα ολοκληρωμένα συστήματα αντλιών θερμότητας, που θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω. Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να εγκατασταθούν είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε το χτίζετε τώρα. Ανεξάρτητα από την ηλικία του ακινήτου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού με Α/Θ θα διαρκέσουν πολλά χρόνια και θα λειτουργούν αξιόπιστα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...