ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Διαδώστε το:

economic-inflectors

Τα παράθυρα αποτελούν τα πιο αδύνατα σημεία στον έλεγχο της θερμοκρασίας σε ένα κτίριο. Οι ανακλαστήρες θερμότητας παραθύρων συγκρατούν μέσα στο κτίριο την θερμότητα τον χειμώνα και απωθούν την θερμότητα το καλοκαίρι με ένα προϊόν!

Τον χειμώνα έχουμε μεγάλες απώλειες θερμότητας από τα παράθυρα, επειδή η θερμότητα απλά μεταφέρεται προς τα ψυχρότερα μέρη με αποτέλεσμα να χάνεται. Το καλοκαίρι τα παράθυρα επιτρέπουν στο φως του ήλιου να περνάει με αποτέλεσμα το κτίριο να θερμαίνεται πολύ γρήγορα και να χρειάζεται κλιματισμό για την ψύξη του.

Ανακλαστήρας θερμότητας παραθύρων για το Καλοκαίρι

inflector-summer-s

Ο ανακλαστήρας θερμότητας έχει δύο όψεις: Μία πλευρά με επικάλυψη αλουμινίου το οποίο αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία (υπέρυθρη) και μία μαύρη/σκοτεινή πλευράπου συσσωρεύειτη θερμότητα. Το καλοκαίρι στρέφετε την πλευρά με την επικάλυψη αλουμινίου προς τα έξω, ώστε να ανακλώνται οιακτίνες του ήλιου έξω από το δωμάτιο.

Ανακλαστήρας θερμότητας παραθύρων για τον Χειμώνα

inflector-winter-s

Ο ανακλαστήρας θερμότητας χρησιμοποιεί τη μαύρη/σκούρα πλευρά προς τα έξω για να προσπαθήσει να πάρει τη μέγιστη θερμότητα από τον ήλιο. Η εσωτερική πλευρά με επένδυση αλουμινίου αντανακλά τη θερμότητα στο εσωτερικό έτσι ώστε η θερμότητα να παραμείνειστο δωμάτιο και να μην χαθείμέσα από το παράθυρο.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...