ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

SUNNYHEAT Premium

Η σειρά SUNNYHEAT Premium διαθέτει πάνελ των οποίων η επιφάνεια και το πλαίσιο διατίθεται σε διάφορους τύπους και χρώματα.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 60cm x 60cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 60cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 1500W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 60cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 2000W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 30cm x 90cm και μέγιστη ισχύ 750W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 30cm x 120cm και μέγιστη ισχύ 1000W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

Πάνελ υπερύθρων της σειράς Sunnyheat Premium με διάσταση 30cm x 150cm και μέγιστη ισχύ 1250W. Διατίθεται με διάφορους τύπους γυαλιού και διάφορα χρώματα πλαισίου.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ SUNNYHEAT Premium

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...