ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Υψηλές Προδιαγραφές SUNNYHEAT

Διαδώστε το:

iso-stampΤα υπέρυθρα σώματα SUNNYHEAT  ξεχωρίζουν για την στιβαρή κατασκευή τους, την θαυμάσια εμφάνισή τους και την οικονομική και ποιοτική λειτουργία τους.

Αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου, σε χρώμα αλουμινίου ή άλλου χρώματος επιλογής σας. Η επιφάνεια εκπομπής είναι από ειδικό γυαλί SGG 4mm ασφαλείας, σε σαγκρέ ή λεία ποιότητα και χρώμα off white, λευκό, μαύρο και καφέ. Εναλλακτικά μπορεί να είναι καθρέφτης φιμέ ιδίου πάχους. Υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης εικόνας ή σχεδίου standard ή επιλογής σας με εργοστασιακή διαδικασία που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες έως και 1400C για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Το πίσω μέρος του πλαισίου φέρει ενισχυμένο φύλλο αλουμινίου με ειδική ισχυρή και οικολογική μόνωση εσωτερικά, τέσσερα στηρίγματα ανάρτησης με μηχανισμό ασφάλισης και την ηλεκτρονική μονάδα εξοικονόμησης.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Τα Υπέρυθρα θερμαντικά σώματα SUNNYHEAT διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά C.E., ISO 9001 και E.M.C. το οποίο αφορά απουσία ύποπτης ακτινοβολίας από τα Υπέρυθρα σώματα θέρμανσης SUNNYHEAT καθώς και ότι είναι ανεπηρέαστα από παρεμβολές πλαστών σημάτων.

Όλα τα μοντέλα Υπέρυθρων σωμάτων θέρμανσης SUNNYHEAT  καλύπτονται από εγγύηση 10 χρόνων και η ηλεκτρονική τους μονάδα από 2 χρόνια.

thumb-CE-markthumb-EN CE-Zertifikat-EMC-Akreditiertthumb-ISO-9001-008-2010

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SUNNYHEAT

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...