ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

AXIAL AIR FLOW BURNERS

Οι καυστήρες αξονικού ανεμιστήρα της DUNPHY είναι σχεδιασμένοι για να χρησιμοποιούν όλα τα υγρά και αέρια καύσιμα. Είναι κατάλληλοι για βιομηχανικές χρήσεις όπως η επεξεργασία υλικών, το στέγνωμα και η επεξεργασία λυμμάτων.

Η σειρά καυστήρων αξονικού ανεμιστήρα της DUNPHY είναι κατάλληλη για εφαρμογές μεταξύ 12KW και 1MW. Η λειτουργία τους είναι αθόρυβη καθώς διαθέτουν ενσωματωμένο κινητήρα και ανεμιστήρα.

Η ομοιόμορφη αξονική ροή αέρα που παράγει ο καυστήρας εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στην καύση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η σειρά βιομηχανικών καυστήρων διπλού καυσίμου της DUNPHY συνδυάζουν υγρά καύσιμα με ιξώδες έως 40cSt στους 100°C και αέρια καύσιμα με θερμιδική αξία 3.5kW/m³. Η αλλαγή καυσίμου γίνεται γίνεται αυτόματα, με τρόπο χειροκίνητο ή από χειριστήρια τοποθετημένα στον καυστήρα.
Η σειρά καυστήρων heavy oil είναι κατάλληλη για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Χρησιμοποιούν υγρά καύσιμα με ιξώδες έως και 40cSt στους 100°C και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδος θέρμανσης, μπόιλερ, αποτεφρωτήρων, φούρνων και σε κάθε διαδικασία επεξεργασίας προϊόντων.
Η σειρά επαγγελματικών και βιομηχανικών καυστήρων light oil της DUNPHY είναι κατάλληλη για υγρά καύσιμα με ιξώδες έως και 5.5cSt στους 40°C και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδος θέρμανσης, μπόιλερ, αποτεφρωτήρων, φούρνων και σε κάθε διαδικασία επεξεργασίας προϊόντων.
Η σειρά καυστήρων φυσικού αερίου της DUNPHY είναι κατάλληλη για όλες τις επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλους τους τύπους φυσικού αερίου με θερμιδική αξία από 3-30kW/m³ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδος θέρμανσης, μπόιλερ, αποτεφρωτήρων,…
ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY Axial AirFlow Burners

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...