ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Διαδώστε το:

wireless-thermostat-ISTCΗ τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας του συστήματος SUNNYHEAT βασίζεται στην επικοινωνία του ISTC έξυπνου ηλεκτρονικού ελεγκτή και του ηλεκτρονικού μέρους του σώματος υπερύθρων.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT ρυθμίζουν συνεχώς την θερμοκρασία βάσει ειδικά σχεδιασμένου αλγορίθμου. Επικοινωνώντας σε συνεχή βάση, συγκρίνεται η μετρούμενη θερμοκρασία του χώρου με την ζητούμενη κάθε 1 λεπτό και με ακρίβεια ανά 0,1οC.

Έτσι υπολογίζεται ηλεκτρονικά η ελάχιστη απαιτούμενη ισχύς, για να φθάσει η μετρούμενη θερμοκρασία, την επιθυμητή, με τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο. Εφόσον πιάσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία καταναλώνεται ελάχιστη ισχύς για την διατήρηση της θερμοκρασίας.

Ο έξυπνος ελεκτής ISTC που αποτελεί αποκλειστική πατέντα της SUNNYHEAT έχει την δυνατότητα να δείχνει την θερμοκρασία επιφανείας (και να την ρυθμίζει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε σπιτιού) και την θερμοκρασία στο πίσω μέρος του σώματος. Επιπλέον έχει και μετρητή κατανάλωσης ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε την κατανάλωση ρεύματος του σώματος.

Τα σώματα υπερύθρων αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου και μια επίπεδη επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας, εμπρός. Η μονάδα ηλεκτρονικής ρύθμισης βρίσκεται στο πίσω μέρος του πάνελ. Ένας έξυπνος ηλεκτρονικός ελεγκτής IST συνοδεύει το κάθε σώμα.
Παγκόσμια πατέντα εξοικονόμησης του Γερμανικού Οίκου SUNNYHEAT

Τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης (infrared panels) 100% κατασκευασμένα στο Γερμανικό εργοστάσιο της SUNNYHEAT είναι εφοδιασμένα με μία ηλεκτρονική μονάδα και έναν έξυπνο ασύρματο ελεγκτή ( intelligent wireless controller) ISTC.

Σ’ αυτόν προκαθορίζουμε τις επιθυμητές θερμοκρασίες του προς θέρμανση χώρου μέχρι και 16 ημερήσια και εβδομαδιαία σενάρια (π.χ. Δευτέρα 6:00-9:00 π.μ. 210οC, 9:00-15:30 160C, 15:30 – 17:30 210οC, 17:30 – 23:00 200οC και 23:00-6:00 180οC, αντίστοιχα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας,  ανάλογα με την παρουσία μας ή όχι στο σπίτι κ.ο.κ.).

Ο έξυπνος ελεγκτής ISTC, επικοινωνεί κάθε ένα λεπτό, με την ηλεκτρονική μονάδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματος υπέρυθρης θέρμανσης SUNNYHEAT και όσο πλησιάζει την επιθυμητή προεπιλεγμένη θερμοκρασία, τόσο δίνει εντολή στην μείωση απορρόφησης ηλεκτρικής ενέργειας δηλ. μειώνει δραστικά την κατανάλωση ρεύματος .

Ο έξυπνος ελεγκτής ISTC  διαθέτει και άλλες σημαντικές λειτουργίες όπως:

  • Δυνατότητα ένδειξης της πραγματικής ηλεκτρικής κατανάλωσης  του υπέρυθρου σώματος,
  • Δυνατότητα αποφυγής σύγχρονης μεγάλης ζήτησης ισχύος σε περίπτωση πολλών υπέρυθρων σωμάτων που τροφοδοτούνται από την ίδια φάση,
  • Δυνατότητα αλλαγής της μέγιστης θερμοκρασίας επιφανείας  που μπορεί να φθάσει και μέχρι τους 1900οC,
  • Δυνατότητα ένδειξης της θερμοκρασίας επιφανείας και της αντίστοιχης του πίσω μέρους του υπέρυθρου σώματος. (Αυτό γιατί η θερμοκρασία στο πίσω μέρος του σώματος πρέπει να είναι πολύ μικρότερη από ότι στην επιφάνεια εκπομπής  του για την αποφυγή λειτουργίας σαν convector δηλ. αποφυγή της  κίνησης του αέρα λόγω υψηλής θερμοκρασίας, μεταξύ τοίχου και σώματος, που θα είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της κατανάλωσης και την καθυστέρηση στη θέρμανση του χώρου.)
ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ SUNNYHEAT

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...