ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Διαδώστε το:

green-inspection

Η ενεργειακή επιθεώρηση αφορά την εκτίμηση των πραγματικών καταναλώσεων ενέργειας σε ένα κτίριο, των παραγόντων που τις επηρεάζουν, καθώς και τις μεθόδους βελτίωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο αυτό.

Στην ενεργειακή επιθεώρηση υπολογίζουμε την ενέργεια που καταναλώνεται για να ψύξουμε και να θερμάνουμε ένα κτίριο. Για παράδειγμα, όσο πιο καλά μονωμένο είναι ένα κτίριο, τόσο μικρότερες ενεργειακές απώλειες έχει. Όσο καλύτερα συστήματα θέρμανσης και ψύξης έχει ένα κτίριο, τόσο λιγότερη ενέργεια θα καταναλώνει. Αυτό σημαίνει οτι η πλειοψηφία των κτιρίων (με μικρές εξαιρέσεις), νέα και υφιστάμενα, θα πρέπει πλέον να επιθεωρούνται και να λαμβάνουν μία 'ενεργειακή ταυτότητα', το 'Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης'.

Για την μεταβίβαση ή την ενοικίαση του ακινήτου σας είναι απαραίτητο να προηγηθεί η ενεργειακή επιθεώρηση από πιστοποιημένο ενεργειακό επιθεωρητή. Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την διαδικασία ενεργειακής επιθεώρησης έτσι ώστε να γίνει άμεσα η μεταβίβαση του ακινήτου σας. Θυμηθείτε ότι για την κατάθεση του συμβολαίου ενοικίασης στην εφορεία είναι υποχρεωτική η προσκόμιση έγκυρου ενεργειακού πιστοποιητικού.

Παράλληλα γίνονται προτάσεις στηριγμένες σε επιστημονικά δεδομένα για την μείωση του κόστους λειτουργίας του ακινήτου σας, έχοντας ως συνέπεια την σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων σε καθημερινή βάση.

Η διαδικασία για την έκδοση πιστοποιητικού Ενεργειακής Επιθεώρησης είναι σχετικά απλή και περιλαμβάνει την συμπλήρωση της Εντολής Ανάθεσης και συγκέντρωση των εγγράφων που απαιτεί ο νόμος: Κάτοψη, οικοδομική άδεια, τοπογραφικό, κτηματολόγιο.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...