ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ

Διαδώστε το:

green-bioclimatic

Τα βιοκλιματικά κτίρια ενσωματώνουν τεχνολογικές καινοτομίες με σκοπό την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης στο ελάχιστο. Η κατάλληλη μελέτη εξασφαλίζει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για ένα σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο.

Βιοκλιματικό χαρακτηρίζεται ένα κτίριο υψηλής ενεργειακής απόδοσης το οποίο καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για να θερμανθεί και να δροσιστεί. Αυτό επιτυγχάνεται με σωστό, προσανατολισμό - σκίαση και αερισμό, την κατάλληλη θερμομόνωση της τοιχοποιίας και την χρήση ειδικών κουφωμάτων θερμικής αντίστασης, ώστε οι εξωτερικές συνθήκες να μην επηρεάζουν την ατμόσφαιρα εντός του κτιρίου.

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την χρήση εξελιγμένων υλικών κατασκευής, μπορεί να επιτευχθεί έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας, κάτι που σημαίνει λιγότερα έξοδα για θέρμανση και ψύξη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας με εξελιγμένα δομικά υλικά κατασκευάζουμε κτίρια που είναι φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους δόμησης, εναλλακτική θέρμανση-ψύξη χαμηλής κατανάλωσης, ενισχυμένη θερμομόνωση και ηχομόνωση και έξυπνα σχεδιασμένους χώρους.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...