ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Διαδώστε το:

green-upgrade

Αναβαθμίζοντας ενεργειακά το κτίριο επιτυγχάνετε μεγάλη εξοικονόμηση στα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Η Διέξοδος Τεχνική προσφέρει σύγχρονες λύσεις σε τιμές προσιτές, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες κάθε κτιρίου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η Ανακαίνιση, μετασκευή και βελτίωση των υφιστάμενων κτιρίων, δίνουν την ευκαιρία για την αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης των εμπορικών περιουσιακών στοιχείων του κτιρίου για συνεχή ζωή τους. Συχνά, οι μετασκευές περιλαμβάνουν τροποποιήσεις σε υφιστάμενα εμπορικά κτίρια που μπορούν να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση ή να μειώσουν την ενεργειακή τους ζήτηση. Επιπλέον, οι μετασκευές αποτελούν συχνά ευκαιρία για την εγκατάσταση κεντρικών δικτύων σε ένα κτίριο. Οι ανακαινίσεις μπορεί να βελτιώσουν την ενεργειακή κλάση και να μειώσουν το λειτουργικό κόστος, ιδιαίτερα σε μεγάλα κτίρια, για να προσελκύσουν τους ενοικιαστές και να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία στην αγορά.

Ποιοτικές ανακαινίσεις κατοικιών σε λογικό κόστος.

Η νέα οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει δυσκολέψει πολύ τη χορήγηση στεγαστικών δανείων. Γι 'αυτό έχει συμβεί μια σημαντική μετατόπιση του κοινού προς ανακαίνιση, ριζική ή μερική, των ήδη υπαρχόντων κτιρίων. Αυτή είναι μια λύση που, αν γίνει με σωστό σχεδιασμό και από εκπαιδευμένους και αξιόπιστους τεχνικούς σίγουρα θα ικανοποιηθεί η απαίτηση για ένα "νέο" σπίτι με πολύ λιγότερο κόστος από ό, τι η αγορά ενός ισοδύναμου καινούργιου. Τι περιλαμβάνει όμως μια ανακαίνιση σπιτιού? Περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:

Α) Η εξωτερική ανακαίνιση του κτιρίου, που είναι:

 • Η εξωτερική πρόσοψη
 • Επισκευή και σοβάτισμα των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου
 • Βαφή του κτιρίου.
 • Επισκευή και μόνωση της οροφής ή την επισκευή της κεραμοσκεπής αν υπάρχει.

Η διαμόρφωση του κήπου σας Η εξωτερική ανακαίνιση στο σπίτι, το προστατεύει σίγουρα από τις καιρικές συνθήκες και συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση χρημάτων που δαπανώνται για τη θέρμανση ή ψύξη.

Β) Η εσωτερική ανακαίνιση, που περιλαμβάνει:

 • Νέα συστήματα υδραυλικών, αποχέτευσης και θέρμανσης του συστήματος, αντικατάσταση του λέβητα και του καυστήρα και την εγκατάσταση νέων θερμαντικών σωμάτων και νέες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
 • Την ανακαίνιση του μπάνιου, αλλάζοντας τα υδραυλικά, είδη υγιεινής και πλακάκια.
 • Την επισκευή ή την αντικατάσταση του δαπέδου, είτε από σκληρό ξύλο ή πλακάκια.
 • Την ανακαίνιση των επίπλων κουζίνας, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει τα ξύλινα ντουλάπια ή απλά τις πόρτες με ορισμένες νέες, επιλογής σας.
 • Ανακαίνιση και τη μόνωση των εσωτερικών τοίχων, αντικατάσταση θυρών και παραθύρων με νέα ξύλινα ή από αλουμίνιο και την αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χωρισμάτων χρησιμοποιώντας γυψοσανίδες.
 • Βάψιμο του εσωτερικού της κατοικίας ή / και την τοποθέτηση της ταπετσαρίας.
 • Επισκευή στέγης / μόνωση (εσωτερικά σε συνδυασμό με την εξωτερική επισκευή).
 • Εγκατάσταση κλιματισμού ή/και εξαερισμού.

Από όσα αναφέρθηκαν εν συντομία εδώ, μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη ανακαίνιση ή το μεγαλύτερο μέρος της, οπότε μιλάμε για μερική ή πλήρη ανακαίνιση σπιτιού.

Ποια είναι τα βήματα για μια σωστή ανακαίνιση;

Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, το πρώτο βήμα είναι η επιλογή της σωστής τεχνικής εταιρείας για να αναλάβει το έργο αυτό για σας.

Κύριο κριτήριο για τη σωστή ανακαίνιση του σπιτιού θα πρέπει να είναι:

 • Ο σωστός και έξυπνος σχεδιασμός και μελέτη της ανακαίνισης.
 • Η σωστή επιλογή των υλικών και των προμηθευτών, για να εξασφαλιστεί η αποδοτικότητα και η μακροζωία των κατασκευών.
 • Η μέγιστη οικονομία.
 • Η ποιότητα της εργασίας.
 • Η συνεχής επίβλεψη των εργασιών.
 • Η συνεχής διαθεσιμότητα για περαιτέρω μελλοντικές βελτιώσεις

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η ανακαίνιση ενός χώρου γραφείων ή της εταιρεία σας είναι ένα σημαντικό θέμα που θα πρέπει να υλοποιηθεί με επαγγελματικό, σχεδιασμό και προγραμματισμό για να φέρει ένα άνετο, λειτουργικό και ασφαλές εργασιακό χώρο που να πληροί ταυτόχρονα τις αισθητικές προδιαγραφές για να ταιριάζει στο αντικείμενο της εργασίας σας.

Η εταιρεία μας έχει τους κατάλληλους συνεργάτες για όλα τα στάδια που αφορούν την ανακαίνιση του γραφείου ή του επαγγελματικού χώρου. Η κατάρτιση και η εμπειρία των τεχνικών μας, που είναι ενημερωμένοι για κάθε νέα τεχνική στις δομικές κατασκευές και στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και τα πλέον σύγχρονα και ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, συντελούν στην εγγύηση των αποτελεσμάτων που υποσχόμαστε.

Το πλάνο για την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου περιλαμβάνει:

 • Αλλαγή της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Εδώ λαμβάνουμε ιδιαίτερη μέριμνα για να τοποθετηθεί το δομημένο σύστημα καλωδίωσης, ρεύματα δικτύου για τους υπολογιστές και το PBX (τηλεφωνικό κέντρο). Επίσης φροντίζουμε για την κατασκευή ή την τροποποίηση των ηλεκτρικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών ρευμάτων όλων των χώρων. Για την προστασία των ηλεκτρονικών συστημάτων και των δεδομένων σας και για την εξασφάλιση λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου εγκαθιστούμε το κατάλληλο UPS.
 • Σε αυτό το μέρος της ανακαίνισης σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε το σύστημα φωτισμού που είναι κατάλληλο για το χώρο σας και προβάλει το αντικείμενο της εργασίας σας, ενώ επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να εκτελούν τα καθήκοντά τους με άνεση.
 • Φυσικά κατά την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού κτιρίου φροντίζουμε για την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος και τον κλιματισμό των χώρων σας. Συγχρόνως φροντίζουμε όλα τα ηλεκτρικά συστήματα να λειτουργούν αποτελεσματικά καθώς και για την εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας, για τη μείωση των λειτουργικών σας εξόδων.
 • Η εταιρεία μας έχει επίσης μια παράδοση πολλών ετών σε συστήματα συναγερμού και εγκαταστάσεις παρακολούθησης. Πρόκειται για ένα έργο που μπορούμε να εκτελέσουμε αξιόπιστα κατά την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου...
 • Εκτός από την ανακαίνιση στα ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά συστήματα, ανακαινίζουμε εφόσον κριθεί απαραίτητο και το υδραυλικό σας σύστημα και τα είδη υγιεινής των χώρων σας.
 • Στην ανακαίνιση των επαγγελματικών χώρων περιλαμβάνεται η ανακαίνιση των εξωτερικών και εσωτερικών θυρών και των τοίχων, και η θερμική μόνωση του κτιρίου καθώς και επισκευή και μόνωση στεγών.

Εκτός από τα εργασίες αυτές, αναλαμβάνουμε τις εργασίες που είναι απαραίτητες για την αισθητική βελτίωση και τη διακόσμηση των χώρων σας. Προτείνουμε λύσεις με μια ολοκληρωμένη μελέτη και, και αν συμφωνήσετε, θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή των προτάσεών μας. Με αυτόν τον τρόπο:

 • Βάφουμε τον επαγγελματικό σας χώρο με τα χρώματα και το στυλ που σας ταιριάζει.
 • Τοποθετούμε τον εξοπλισμό του χώρου σας, με τα κατάλληλα χωρίσματα και τα γραφεία.
 • Προβαίνουμε σε ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές, διακοσμητικής ή χρηστικής φύσης, και θα τοποθετούμε τις αναγκαίες ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους που θα κάνουν το χώρο σας λειτουργικό και πρακτικό.

Η πολύχρονη πείρα μας, η συνεχής εκπαίδευσής μας και η επιλογή των πιο αξιόπιστων προμηθευτών μας είναι το κύριο πλεονέκτημά μας στην ανακαίνιση των επαγγελματικών χώρων. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ανακαίνιση των χώρων σας.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Διέξοδος Τεχνική πρωτοπορεί και καινοτομεί με νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η ενέργεια είναι πρωταρχικό μέλημα μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΥΠΕΡΥΘΡΗ SUNNYHEAT

Η Διέξοδος Τεχνική είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των πάνελ υπερύθρων SUNNYHEAT. Επενδύστε σε προϊόντα SUNNYHEAT και κερδίστε!

Κατάλογος προϊόντων...

ΛΕΒΗΤΕΣ BERIL

Είμαστε επιλεγμένοι εισαγωγείς του λέβητα ιόντων Beril. Με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνετε όλο το σπίτι ή το κτίριο σας!

Μάθετε περισσότερα...

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ DUNPHY

Επίσημος αντιπρόσωπος των πρωτοποριακών καυστήρων DUNPHY τεχνολογίας αξονικού ανεμιστήρα για υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία

Διαβάστε περισσότερα...